Mindful esték

MINDFULNESS. JELENLÉT. KAPCSOLÓDÁS.

 

Ingyenes közös mindfulness gyakorlás
kéthetente szerda esténként az online térben

 

A legközelebbi mindful este időpontja:

2024. június 19. 19:00

 

Én is jövök

Várunk szeretettel, ha szívesen gyakorolnád a tudatos jelenlétet egy támogató közösségben, az online térben.

Csatlakozz az otthonod kényelméből!

Hogy néz ki egy ilyen alkalom?

Nagyjából egy órát fogunk együtt tölteni, aminek az első felében picit ismerkedünk, hangolódunk, utána következik majd egy vezetett meditációs gyakorlás vagy mindfulness gyakorlat, 20-30 percben. Változatos meditációkat fogunk együtt gyakorolni: különböző mindfulness gyakorlatokat, sokféle ülőmeditációt, de lesz tudatos mozgás, tudatos járás és fekvő meditáció is. A közös gyakorlás után lehetőség lesz a tapasztalatok megosztására, felteheted a kérdéseidet és ha még marad idő, akkor egy kicsit beszélgetünk azokról a témákról, amik aznap felmerülnek a csoportban.

Ha szeretnél jönni, akkor a lenti gombra kattintva tudsz regisztrálni.

A regisztrációdat követően kapsz tőlem egy e-mailt a csatlakozási linkkel és a legfontosabb információkkal.

A részvétel ingyenes, nem kell előre szólni, ha jönni szeretnél, csak belépsz a linken és csatlakozol hozzánk. Annyit kérek csak, hogy mikrofonnal, és bekapcsolt kamerával gyere, hogy a kapcsolódás mindenki számára egy biztonságos térben történhessen. Ha teheted, csatlakozz laptopról vagy tabletről, hogy Te is rendesen láthasd a többieket, de ha ez nem mgoldható, akkor mobilról is nyugodtan beléphetsz.

A tapasztalatmegosztásra nem kötelező maradni, ha szeretnél, a meditáció után kiléphetsz. De ha van időd, arra bátorítalak, hogy akkor is maradj bent, ha nem szeretnél megszólalni, hiszen mások megéléseiből is meríthetsz, inspirálódhatsz.

Egy este, amikor együtt lehetünk jelen.

Kíváncsi kezdőknek

Még sosem gyakoroltad a tudatos jelenlétet? Csatlakozz bátran akkor is, ha még csak most kezdesz ismerkedni a mindfulness szemléletmódjával.

Haladó gyakorlóknak

Már régebb óta gyakorolsz és szeretnél még inkább elmélyülni a tudatos jelenlét megtapasztalásában? Köztünk a helyed!

Lelkes újrakezdőknek

Korábban tettél már utazásokat a mindfulness világába, és jó lenne megint elkezdeni a gyakorlást? Várunk Téged is szeretettel!

Ki vezeti a mindful estéket?

Ujvári Niki vagyok, képesített mindfulness tanár és coach. 2014-ben kezdtem rendszeresen meditálni, 2020 óta vagyok lelkes mindfulness gyakorló és 2022-től még lelkesebb mindfulness oktató.

A mindfulness szemléletmódja és eszközei átadásával abban segítek, hogy megtanuld könnyebben kezelni a napi stresszt, a mindennapjaid részévé tedd a tudatos öngondoskodást, hogy egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet élhess. Egy olyan életet, amiben ítélkezés és szégyenérzet nélkül teret adhatsz az érzéseidnek, megélheted az örömteli pillanatokat és gondoskodni tudsz magadról, amikor nehézségekkel kell szembenézned.

Segítek, hogy visszatalálj a jelenbe, kapcsolódj önmagaddal és felfedezd a saját belső erőforrásaidat. Hogy el tudd fogadni azt, amin nem tudsz változtatni és képes legyél változtatni ott, ahol ez nagyon is lehetséges: mert mindig rajtad múlik, hogy hova irányítod a figyelmedet és az is, ahogy reagálsz arra, ami történik. Ez a Te szupererőd.