Ajándék letölthető hálanapló sablonok

…hogy már ma elindulhass a tudatosság útján

Hogyan segít a hálanapló vezetése?

  • csökkenti a stresszt, jobb lesz tőle a hangulatod
  • segít más perspektívába helyezni azt, ami igazán fontos az életedben
  • tanulhatsz önmagadról, tudatosságra ösztönöz
  • ha éppen rossz napod van, elég, ha fellapozod a hálanaplódat és elolvasol néhány bejegyzést – ez emlékeztet majd, hogy mennyi jó dolog van az életedben akkor is, ha az adott pillanatban éppen máshogy látod
  • kutatások szerint még az alvásra is jótékony hatással van, hosszú távon pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy boldogabb legyél

Mit adnak a hálanapló sablonok?

 

A hálanapló sablonokat úgy alkottam meg, hogy a kitöltésüket könnyen beilleszthesd a napi, illetve a havi rutinodba és a lehető legjobban támogassanak téged a személyes fejlődés útján. A 30 kérdést és gondolatindító ötletet tartalmazó lista pedig további inspirációt nyújt számodra, ha mélyebben elmerülnél a naplózásban.

Mutatom, mit tartalmaznak pontosan a sablonok:

l

A napi sablon összesen 4 kérdést tartalmaz, ebből kettőt reggel, kettőt pedig este kell kitölteni, de ha szeretnéd, használhatod csak reggel az előző napra vonatkozóan, vagy csak este – ahogy Neked a legjobb.

l

A havi sablon összegző kérdéseket tartalmaz az adott hónapra vonatkozóan, amit hó végén érdemes kitölteni. Szuper lehet a hónap értékeléséhez, visszatekintéshez, önreflexióhoz. Végigmehetsz az összes kérdésen vagy kitöltheted csak azokat, amelyek az adott hónapban a leginkább relevánsak voltak a számodra.

l

A sablon ezen kívül tartalmaz még 30 gondolatindító kérdést és ötletet, ha további inspirációra lenne szükséged a hálanaplóval kapcsolatban és szívesen kísérleteznél egy kicsit.

Hálanapló sablonok

Ki készítette a sablonokat?

Ujvári Niki vagyok, mindfulness tréner és coach. 2014-ben kezdtem rendszeresen meditálni, 2020 óta vagyok lelkes mindfulness gyakorló és 2022-től még lelkesebb mindfulness oktató.

A mindfulness szemléletmódja és eszközei átadásával abban segítek, hogy megtanuld könnyebben kezelni a napi stresszt, a mindennapjaid részévé tedd a tudatos öngondoskodást, hogy egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet élhess. Egy olyan életet, amiben ítélkezés és szégyenérzet nélkül teret adhatsz az érzéseidnek, megélheted az örömteli pillanatokat és gondoskodni tudsz magadról, amikor nehézségekkel kell szembenézned.

Segítek, hogy visszatalálj a jelenbe, kapcsolódj önmagaddal és felfedezd a saját belső erőforrásaidat. Hogy el tudd fogadni azt, amin nem tudsz változtatni és képes legyél változtatni ott, ahol ez nagyon is lehetséges: mert mindig rajtad múlik, hogy hova irányítod a figyelmedet és az is, ahogy reagálsz arra, ami történik. Ez a Te szupererőd.