Ajándék letölthető hálanapló sablonok

…hogy már ma elindulhass a tudatosság útján

Hogyan segít a hálanapló vezetése?

  • csökkenti a stresszt, jobb lesz tőle a hangulatod
  • segít más perspektívába helyezni azt, ami igazán fontos az életedben
  • tanulhatsz önmagadról, tudatosságra ösztönöz
  • ha éppen rossz napod van, elég, ha fellapozod a hálanaplódat és elolvasol néhány bejegyzést – ez emlékeztet majd, hogy mennyi jó dolog van az életedben akkor is, ha az adott pillanatban éppen máshogy látod
  • kutatások szerint még az alvásra is jótékony hatással van, hosszú távon pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy boldogabb legyél

Mit adnak a hálanapló sablonok?

 

A hálanapló sablonokat úgy alkottam meg, hogy a kitöltésüket könnyen beilleszthesd a napi, illetve a havi rutinodba és a lehető legjobban támogassanak téged a személyes fejlődés útján. A 30 kérdést és gondolatindító ötletet tartalmazó lista pedig további inspirációt nyújt számodra, ha mélyebben elmerülnél a naplózásban.

Mutatom, mit tartalmaznak pontosan a sablonok:

l

A napi sablon összesen 4 kérdést tartalmaz, ebből kettőt reggel, kettőt pedig este kell kitölteni, de ha szeretnéd, használhatod csak reggel az előző napra vonatkozóan, vagy csak este – ahogy Neked a legjobb.

l

A havi sablon összegző kérdéseket tartalmaz az adott hónapra vonatkozóan, amit hó végén érdemes kitölteni. Szuper lehet a hónap értékeléséhez, visszatekintéshez, önreflexióhoz. Végigmehetsz az összes kérdésen vagy kitöltheted csak azokat, amelyek az adott hónapban a leginkább relevánsak voltak a számodra.

l

A sablon ezen kívül tartalmaz még 30 gondolatindító kérdést és ötletet, ha további inspirációra lenne szükséged a hálanaplóval kapcsolatban és szívesen kísérleteznél egy kicsit.

Hálanapló sablonok