Érdeklődés, bejelentkezés

Érdekel valamelyik szolgáltatásom vagy kérdésed van? Keress meg és beszélgessünk. Én nagyon örülnék neki!

A lenti űrlapon tudsz velem kapcsolatba lépni, vagy ha úgy kényelmesebb számodra, kereshetsz a +36 20 255 8870-es telefonszámon.

Írj nekem

1 + 14 =

Itt is megtalálsz:

E-mail

Ha bármilyen kérdésed van, amire itt a honlapon nem találtad meg a választ, keress bátran e-mailben, szívesen válaszolok. Írj nekem üzenetet a hello@mindfullife e-mail címre.

TikTok

A TikTokon néhány perces inspiráló videós tartalmakkal várlak. Ha kiszakadnál egy kicsit a rohanó mindennapokból, a csatornámon biztosan nyugalomra találsz.

Facebook csoport

Mindfulness a mindennapokban közösség, ahol megpihenhetsz egy fárasztó munkanap után, hogy elengedd a stresszt és a nyomasztó gondolatokat. Egy hely, ahol együtt lehetünk JELEN.

Blog

Mindfulness gyakorlatok, könyvajánlók, naplózás, inspiráció és még sok minden más. Ide kerülnek a hosszabb írásaim, amelyeket nem szeretnék a social media felületen adta szűk keretek közé szorítani.

Kövess Instagramon is:

@niki_ujvari_mindfullife

Ezen a közösségi média platformon vagyok  a legaktívabb, itt szinte minden nap megtalálsz. A feed posztokban és a napi sztorikban azonnal alkalmazható mindfulness gyakorlatok, néhány perces meditációk és sok-sok érdekesség és inspiráció vár a tudatos jelenlétről, hogy Te is megtapasztalhasd, mekkora hatással lehet a mindennapjaid megélésére és az önmagaddal való kapcsolatodra ez a szemléletmód.

Ha kérdésed vagy, nyugodtan keress meg DM üzenetben vagy csak köszönj rám, örülnék neki 🙂

Addig is mutatom a legfrissebb posztokat: