Szeretnéd jobban kezelni a mindennapi stresszt és szorongást?

Folyton pörögsz, rengeteget agyalsz, és ha pihensz, akkor is máshol jársz fejben?

Sokszor vagy elégedetlen önmagaddal és az életeddel?

A mindfulness, azaz a tudatos jelenlét segít, hogy végre ne csak testben, hanem fejben is jelen legyél. A meditáció pedig átformálja az elmét, hogy ki tudj lépni azokból a gondolkodási mintákból és szokásokból, amik nem támogatnak téged.

Csatlakozz Te is a 7 napos, ingyenes Mindfulness a mindennapokban kihíváshoz 2022. október 5. és 11. között és kezdjük el együtt a gyakorlást!

Mi vár rád a kihívás alatt?

 • Mindfulness gyakorlatok és meditációk minden nap, egy teljes héten át, október 5-11. között, zárt Facebook csoportban
 • Minden nap élő bejelentkezésben mesélek az aznapi gyakorlatról, és előtte meditálunk is egy kicsit
 • Minden videó visszanézhető lesz, ha nincs lehetőséged élőben csatlakozni hozzánk
 • Az összes feladatról e-mail emlékeztetőt kapsz majd, hogy bármikor el tudd végezni a gyakorlatokat
 • Egy támogató közösség része lehetsz, ahol megoszthatod a többiekkel a saját megéléseidet és tapasztalataidat (csak ha van kedved hozzá, semmi sem kötelező)
 • A kihívás végén egy letölthető munkafüzetben küldöm el az összes gyakorlatot, hogy később is bármikor elővehesd őket és ne kelljen az e-mailjeid között keresgélni

Készen állsz, hogy tegyél önmagadért?

A kihívásra 2022. október 5-én 18 óráig tudsz jelentkezni.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mit kapsz a kihívástól, ha részt veszel?

 • Olyan mindfulness gyakorlatokat, amelyeket a kihívás után a hétköznapokban is tudsz majd alkalmazni
 • Konkrét eszközöket, amelyek a segítségedre lesznek abban, hogy bármikor visszatérhess a jelen pillanatba és kiléphess az agyalás negatív spiráljából
 • Naponta 10 perc öngondoskodást, lélegzetvételnyi szünetet a rohanó mindennapokban
 • Egy új látásmódot: elkezdhetsz másképp tekinteni az önmagaddal és a környezeteddel való viszonyodra
 • Minden nap élő meditációkon vehetsz részt, amiket később vissza is tudsz majd hallgatni
 • Egy olyan közösség része lehetsz, ahol egy biztonságos térben fogjuk egymást támogatni a kihívás alatt

Ki vagyok én?

Ujvári Niki vagyok, mindfulness tanár és coach. A mindfulness szemléletmódja és eszközei átadásával abban segítek, hogy megtanuld könnyebben kezelni a napi stresszt, a mindennapjaid részévé tedd a tudatos öngondoskodást, hogy egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet élhess. Egy olyan életet, amiben ítélkezés és szégyenérzet nélkül teret adhatsz az érzéseidnek, megélheted az örömteli pillanatokat és gondoskodni tudsz magadról, amikor nehézségekkel kell szembenézned.

Ebben a bizonytalansággal és folyamatos változásokkal teli világban nagyobb szükségünk van a lelki rugalmasságra és ellenállóképességre, mint korábban bármikor. Egyéni konzultációimon és csoportos programjaimon a mindfulness, azaz a tudatos jelenlét szemléletmódját adom tovább.

Segítek, hogy visszatalálj a jelenbe, kapcsolódj önmagaddal és felfedezd a saját belső erőforrásaidat. Hogy el tudd fogadni azt, amin nem tudsz változtatni és képes legyél változtatni ott, ahol ez nagyon is lehetséges: mert mindig rajtad múlik, hogy hova irányítod a figyelmedet és az is, ahogy reagálsz arra, ami történik. Ez a Te szupererőd.

A tudatos jelenlét mindenkié. Gyere, és kezdjük el együtt a gyakorlást!

Mit mondanak rólam mások?

{

„Ha vezetett meditációt végzek, akkor nagyon fontos számomra a hang, a ritmus, a szavak közötti csend, a biztonságot sugárzó hangulat, a gyengédség és szeretet. Niki meditációi mindezt megadják. Sőt, sokkal többet. Elvezetnek egy varázslatos helyre, ahol megtörténik a csoda: találkozás, kapcsolódás önmagammal, a lelkemmel, a szívemmel. Mindegyik meditáció könnyedén beilleszthető még a legzsúfoltabb hétköznapokba is, és a meditációk hatása az egész napot átformálja. Tiszta szívből ajánlom, akkor is, ha csak most kezdesz el meditálni, akkor is, ha már évek óta meditálsz. Csodálatos élményben lesz részed.

Nagy Enikő

Tegnap meghallgattam a Hála meditációt. Még hallgatom a többit, de az első kedvencem ami belopta magát a szívembe, a Szívmeditáció volt. Attól már most jobban érzem magam és elindított egy új úton, a szív útján. Ezer hála Neked. 

Baranecz Barbara